INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000,-Ft feletti vásárlás esetén! l Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.
+36301283830 | ugyfelszolgalat@bijoelet.hu
GAL K-komplex Forte vitamin, 1000 mcg K-komplex x 60 adag
Meszesedés gátlásaMegakadályozza (és megfigyelések szerint vissza is fordítja) a szív- és érrendszeri meszesedést, ahogyan egyéb lágyszöveti és szervi (pl. vesék) meszesedést is.Fogazat és arcszerkezetA K2 és D3 együtt megakadályozza és vissza is fordítja a fogkövességet, fogszuvasodást, sőt a kisebb lyukakat képes be is forrasztani (a dentin-réteget legalábbis). Kora gyermekkortól szedve biztosítja a szabályos, egészséges fogak és szép, szimmetrikus arc fejlődését.CsontritkulásMegakadályozza a csontritkulást, az erős, egészséges, rugalmasabb csontszerkezet fejlődéséhez fontos.Alzheimer-kórNagy dózisú K2-vitamin egy vizsgálatban jelentősen javította Alzheimer-kóros betegek állapotát.Daganatos megbetegedések ellenA nagy dózisú K1- és K2-vitaminnak is rákellenes hatása van. Egy vizsgálatban nagy dózisú K1-vitamint adva daganatos betegeknek, jelentősen javult az állapotuk, illetve meggátolta a daganat növekedését. Feltehetően a K3-vitamin szintjének növekedése miatt, amit a nagy dózisú K1-vitamin okozott.K3-vitamin szint növeléseA nagy dózisú K1-vitamin jelentősen növeli a szervezetben a K3-vitamin képződését. A K3-vitamin a jelenlegi vizsgálatok alapján ígéretes a daganatos megbetegedések kezelésében. Termékünkben a K2-vitamin legaktívabb, természetes, MK-7-es formáját alkalmazzuk, és a K3-vitamin termelés fokozása érdekében nagy mennyiségű K1-vitamint is adunk hozzá. Semmi egyéb adalékanyagot nem tartalmaz, és mivel olajban van oldva, a felszívódása is kiváló.
Adagolás: Napi 12 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Folyadékba ne keverje!
Miért fontos pótolni a K-vitaminokat?Gyakorlatilag mindenki a hiányukban szenved. Aki sok zöld leveles zöldséget fogyaszt, elegendő K1-vitaminhoz jut, azonban a K2-vitamin fontosabb. Az viszont főleg füvet legelő állatok belsőségeiben és csontvelejében, agyában, illetve a fermentált nattoban van, ezeket pedig napi rendszerességgel nem fogyasztjuk nagy mennyiségben.