TOP termékek

Látogató számláló

0
1
5
6
4
6
8

Szűrés

+36301283830 | ugyfelszolgalat@bijoelet.hu INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000,-Ft feletti vásárlás esetén!

Gyógyítás Fény- és Színterápiával

Gyógyítás Fény- és Színterápiával
Gyógyítás Fény- és Színterápiával

Az Activelight színterápia öt kiegészítő színe új távlatokat nyit erőforrásaink kiaknázására. A polarizált fény hatása erősíthető, ha a készülékhez vásárolt színterápiás szettet is alkalmazzuk!

Az emberi energiarendszerre hangolt rezonancia-specifikus impulzusok igen hatékony terápiás elemekké alakítják át piros, kék, sárga, zöld, lila, narancssárga fényt. A szűrőket alkalmazva, testünk és lelkünk energiaforrásokra tehet szert.

Minden testtájéknak ill. betegségnek megvan a maga színe. Az arc környéke a lila, kék és a zöld a mellkas területe, a narancs és a sárga a has és gyomor környéke, a kék a toroké.

Nem csupán testtájék szerint választhatunk gyógyító fényterápiát, hanem elsősorban betegségek, tünetek szerint is:

Piros:
Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, a pangó, renyhe és csökkenésbe forduló folyamatoknak új lendületet ad, erősíti az érzékeket.

Ajánlott: székrekedés, impotencia, vérkeringés, fagyás és izomgörcsök esetén.

Kék:

Megnyugtat, fékez, csillapít, koncentrálásra késztet, hűt, összegyűjti és struktúrát ad az energiának. A túl aktív, rendellenes és gyulladásos folyamatokat újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad.

Ajánlott: torok, légzőszervi panaszok, magas vérnyomás, zúzódások, isiász betegségek kezelésére.

Sárga:

Erősítő, tonizáló hatású, megnyit, felderít, serkent, anélkül hogy felizgatna. Szétárasztja az energiát, erősíti a legyengült folyamatokat, feloldja a merevséget, erősíti az idegeket.

Ajánlott: gyomorbetegségek, táplálkozási zavar és izületi gyulladások hatékony ellenszereként.

Zöld:

Kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat, a testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.

Ajánlott: szív, tüdő panaszok enyhítésére. Daganatos betegségekben különösen kedvező hatású. A vér és keringési rendszer működését elősegíti.

Narancs:

Segíti a betegség utáni felépülést, élénkít, felmelegít, izgat, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös, és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.

Ajánlott: pajzsmirigy-, bőrbetegség és kozmetikai kezelés kiegészítéseként.

Lila:

Inspirál, nyugtat, csökkent, magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.

Ajánlott: memóriajavító hatása miatt valamint gyulladásos folyamatok, álmatlanság kezelésére.

Ára: 3 490 Ft
Adatok
Gyártó
Gyógyítás
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek