TOP termékek

Látogató számláló

0
1
7
7
8
0
7

Szűrés

+36301283830 | ugyfelszolgalat@bijoelet.hu INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000,-Ft feletti vásárlás esetén!

GMED pulzoximéter véroxigénszint mérő

GMED pulzoximéter véroxigénszint mérő
GMED pulzoximéter véroxigénszint mérő

A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértestjeink a lehetséges oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják.

A GMed pulzoximéter egy modern orvosdiagnosztikai eszköz, mely nem invazív módon képes artériás oxigén-telítettséget (SPO2) és szívfrekvenciát (pulzus) mérni.

A GMed pulzoximéter ujjra csíptethető vagy szükség esetén a lábujjakra helyezhető, csipesz-szerűen kialakított eszköz. Használata nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget a használójának.

Az eszköz a mérési eredményt megjeleníti a beépített OLED kijelzőn, amelyen 6 különböző kijelző mód érhető el, így bármilyen pozícióban könnyen leolvashatóak az eredmények.

Apró, alig nagyobb egy gyufásdoboznál, így könnyen hordozható, gyorsan, bármikor használható. (A csomagolás tartalmaz egy csuklópántot is.)

Egyszerűen működtethető egy gomb megnyomásával.

Az eszköz áramellátását 2db AAA méretű ceruzaelem biztosítja (a készülékkel együtt szállítjuk), amely az elem típusától függően kb. 6 óra működést tesz lehetővé. Az eszköz 8 másodperc inaktivitás érzékelésekor automatikusan kikapcsol, ezzel is csökkentve az energiafelhasználást.

Bővebben
Ára: 6 090 Ft
Részletek

Termékjellemzők:

- Egy gombbal működtethető
- Háttér világítású kijelző
- Alacsony fogyasztású
- Könnyű és hordozható
- Automatikusan kikapcsol

Méretei:58 mm × 36 mm × 33 mm

Tartozékok:

- Egy szíj
- Két elem
- Használati utasítás

Adatok
Gyártó
GMED
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek