INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000,-Ft feletti vásárlás esetén! l Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.
+36301283830 | ugyfelszolgalat@bijoelet.hu
A brokkoli kiváló vitamin és ásványianyag forrás. Ám nem mindenki szereti az ízét. Pedig nagyon egészséges, és gyakrabban kellene fogyasztani mindenkinek. Ha valaki nem tudja ezt megtenni, annak remek megoldás a Vitaking Brokkoli koncentrátum. A brokkoliban található szulforafán a növény legértékesebb hatóanyaga. A Vitaking terméke 4mg Brokkolikivonatot tartalmaz, melyből 400 µg a szulforafán.
A brokkoli legértékesebb hatóanyagával
A brokkoli igazi multivitamin és ásványianyag bomba: jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz. Sok benne a magnézium a kálium, és a béta-karotin is. Nyomelemek közül nagyobb mennyiségben a vas és a szelén található meg benne. A legértékesebb vegyülete mégis a szulforafán.A Vitaking Brokkoli 4mg Brokkoli kivonatot tartalmaz, melyből 400 µg a szulforafán.Hatóanyagok 1 kapszulában
Mennyiség NRV%Brokkoli kivonat 4 mg Amelyből szulforafán 400 µg Összetevők: Brokkoli mix: (Brokkoli (Brassica oleracea) őrlemény, maltodextrin, emulgeálószer: gumiarábikum), zselatin kapszula, csomósodást gátló anyagok: (zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid), Brokkoli (Brassica oleracea) csíra kivonat 10% szulforafán tartalommal.A brokkoliban nincs is szulforafán?A brokkolicsírában a szulforafán előanyaga, a glükorafanin található meg. Ez két módon képes szulforafánná alakulni.1. A nyers brokkoli összerágásakor a benne található enzimek hatására létrejön. Ezek az enzimek 40 celsius fok körül elpusztulnak, ezért a folyamat csak nyers fogyasztás esetén zajlik le így.2. Főzést vagy párolást követően a hatás másként jön létre. Ez az enzim megtalálható az egészséges bélrendszerben is és mivel a glükorafanin nem hőérzékeny, a folyamat lejátszódik főtt zöldség esetében is.Van egy harmadik lehetőség is azoknak, akiknek valamilyen okból kifolyólag kifejezetten erre a hatóanyagra van szükségük, de az emésztőrendszerünk nincs túl jó állapotban. Szerezze be szulforafán kapszulában, aminek hatása nem függ a bélrendszer állapotától.Hogyan és mennyit?
Akár a nyers csírát fogyasztja valaki minden nap, akár a főtt zöldséget, akár a kivonatot kapszulában, a hangsúly a mindennapos fogyasztáson van, amennyiben valamilyen speciális okból kifolyólag fogyasztjuk és nem az íze kedvéért.Tehát egészséges, de sajnos nem épp a legkedveltebb zöldségek egyike. Szulforafán van például a karfiolban és a káposztában – és más káposztafélékben – is található, de legnagyobb mennyiségben a friss brokkoliban fordul elő. Az lenne a legideálisabb, ha mindenki friss zöldség formájában jutna hozzá ehhez a fontos tápanyaghoz.De ha ezt nem tudja megtenni, nagyszerű megoldást jelent a brokkolikivonat kapszula.A Vitaking koncentrált kivonata 400mcg szulforafán tartalommal rendelkezik.